Composed by: Robbie Robertson, Various

Disc 1
1. Fog Tropes (Orchestra of St. Lukes, conducted by John Adams)
2. Symphony #3: Passacaglia – Allegro Moderato (National Polish Radio Symphony, conducted by Antonio Wit)
3. Music For Marcel Duchamp (Philipp Vandre, prepared piano)
4. Hommage a John Cage (Nam June Paik)
5. Lontano (Wiener Philharmoniker, conducted by Claudio Abbado)
6. Rothko Chapel 2 (UC Berkeley Chamber Chorus)
7. Cry (Johnny Ray)
8. On The Nature Of Daylight (Max Richter)
9. Uaxuctum: The Legend Of The Mayan City Which They Themselves Destroyed For Religious Reasons – 3rd M (Vienna Radio Symphony Orchestra; Peter Rundel, conductor)
10. Quartet For Strings And Piano In A Minor (Prazak Quartet)Disc 2
1. Christian Zeal and Activity (John Adams / Edo de Waart & San Francisco Symphony)
2. Suite For Symphonic Strings: Nocturne (The New Professionals Orchestra, conducted by Rebecca Miller)
3. Lizard Point (Brian Eno)
4. Four Hymns, II For Cello And Double Bass (Torleif Thedeen & Entcho Radoukanov)
5. Root Of An Unfocus (John Cage)
6. Prelude – The Bay (Ingram Marshall)
7. Tomorrow Night (Lonnie Johnson)
8. This Bitter Earth / On The Nature Of Daylight (Dinah Washington & Max Richter)



~ από uncutstr στο Φεβρουαρίου 4, 2010.


Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )


Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: